Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vīnē norisinājās krāšņā labdarības balle Life Ball, starp kuras viešņām bija arī Amerikāņu modele, "ballīšu karaliene" un modes ikona Amanda Lepora (attēlā).

Leporas kundzei veltīti visdažādākie apzīmējumi - viņa tiek dēvēta gan par populārāko transvestītu Amerikā, gan pasaulē neglītāko sievieti, bet, pēc pašas vērtējuma, viņa pelnījusi arī pasaulē dārgākā ķermeņa īpašnieces titulu.

Ierodoties krāšņajā ballē, kas vienkopus pulcēja AIDS un HIV upuru atbalstītājus, Leporai bija krietni jāpacenšas, lai izceltos uz citu košo viesu fona, bet viņa ar šo uzdevumu godam tika galā, izrādot gan savas krūtis, gan dupsīti.

Jau vēstīts, ka Amanda pasaulē nāca kā puisēns, bet jau pusaudžu gados aptvēra, ka nevēlas visu mūžu pavadīt vīrieša ķermenī. Romāns ar plastisko ķirurgu viņai jau 19 gadu vecumā ļāva veikt pirmās dzimuma maiņas operācijas, un turpmākajos gados ķermeņa uzlabošana turpinājusies.

Šo gadu laikā daiļava ir vairākas reizes palielinājusi krūtis, viņas dibenā ievietoti implanti, kā arī veiktas citas procedūras, bet nesen Amanda atklājusi, ka slaidu vidukli viņa ieguvusi, pateicoties īpaši nežēlīgai metodei - viņai salauztas apakšējās ribas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!