Foto: Vida Press
Par sevi atkal atgādinājusi brazīliešu modele Liziana Gutjereza (attēlā), kura savulaik kļuva populāra, paziņojot, ka amerikāņu reperis Kriss Brauns viņu iekaustījis. Daiļava šomēnes piedzīvojusi krāšņas pārvērtības.

Liziana nekad nav kautrējusies publiski izrādīt sava sievišķīgā auguma aprises. Tā, piemēram, pērnā gada nogalē populāri kļuva daiļavas kailfoto, kuros viņa atdarināja ASV pirmās lēdijas Melānijas Trampas skandalozās plikbildītes.

Ārzemju mediji vēsta, ka, lai gan Lizianas dupsis vienmēr bijis izteiksmīgs un tvirts, modele tiecas pēc pilnības – viņa vēlas līdzināties amerikāņu zvaigznei Kimai Kardšjanai.

Skaistuma vārdā Liziana nesen pārcietusi lielas sāpes – kādā klīnikā Riodežaneiro viņai vienā piegājienā taisītas vairākas procedūras. Vispirms modelei veikta tauku atsūkšana no vēdera, bet tad tauciņi injicēti viņas gurnos.

Savukārt katrā modeles dibena vaigā ievadīti aptuveni 40 mililitri hialuronskābes filleru. Tāpat filleri injicēti viņas sejā. Kopumā par procedūrām Lizianai nācies šķirties no aptuveni 25 tūkstošiem ASV dolāru.

"Es būtu turpinājusi, bet nespēju vairs izturēt sāpes. Man vienmēr ir bijis liels dibens, bet ar sporta zāli vien nepietiek. Es gribēju, lai man ir tāds dupsis, kāds ir Kimai Kardašjanai," medijiem sacījusi modele, uzsverot, ka viņa ir gandrīz pilnībā pārliecināta – arī Kardašjana savu pēcpusi uzlabojusi mākslīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!