Foto: instagram.com/instamyodell/
Viens no veidiem, kā gūt popularitāti, ir atdarināt un kopēt pasaulē slavenus cilvēkus. Zināmu atpazīstamību šādā veidā izdevies gūt 29 gadus vecajai amerikāņu modes žurnālistei Eimijai Odelai (attēlā), kura pozējusi kā slavenās Kardašjanu māsiņas Kailija un Kendela Dženneras.

Eimija veikusi eksperimentu, kura ietvaros viņa atdarinājusi vairāku slavenību Instagram kadrus. Odela iejutusies arī slaveno realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu mazo pusmāsiņu Kailijas un Kendelas tēlos.

Īpaši lielu ievērību izpelnījies foto, kurā modes žurnāliste atdarinājusi Kendelas slaveno bildīti, kurā Džennera, atgūlusies uz grīdas un savus matus ap galvu izkārtojusi daudzās mazās sirsniņas, pozē baltā kleitā.

Tāpat viņa atdarinājusi arī Kailijas selfiju, kurā Kardašjanu pusmāsa, tērpusies baltās biksēs un īsā, gaišā topiņā, atrāda savu šmaugo vidukli un sievišķīgos apaļumus. Lai uzskatāmāk parādītu, kā Eimijai veicies, cenšoties izveidot līdzīgus foto kā slavenībām, process iemūžinās video.


Šis eksperiments Eimijai nesis visnotaļ lielu popularitāti, un viņai izdevies sev pievērst dažādu plašsaziņas līdzekļu ievērību. Tiesa, kā intervijās ārvalstu medijiem paskaidrojusi modes žurnāliste, viņai nācies pamatīgi nopūlēties, lai atdarinātu unikālos slavenību foto - tas nemaz neesot bijis tik vienkārši, kā sākumā šķitis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!