Foto: Privātais arhīvs

Pasaulē arvien lielāku popularitāti gūst foto vietne Instagram, kurā ļaudis iecienījuši atspoguļot savu ikdienu ar bilžu palīdzību. Arī populārie latvieši nav izņēmums – gandrīz katrs sevi cienošs šovbiznesa spīdeklis šajā interneta vietnē izveidojis sev profilu, kurā regulāru publicē dažādus attēlus.

Šis gads populāro un atpazīstamo latviešu dzīvē bijis raibiem notikumiem bagāts. Lai iepriecinātu savus fanus un sekotājus, daži šogad ir padalījušies ar visai jokainām, ērmīgām un pat nedaudz pikantām bildēm, kuras nav palikušas bez ievērības.

Tā, piemēram, savulaik populārā latviešu dziedātāja Lily, kura jau vairākus gadus mitinās Londonā, šovasar apciemoja savus draugus un radus dzimtenē. Savas gaitas sieviete iemūžināja arī foto attēlos, un dažus no tiem pēcāk pievilcīgā blondīne publicēja Instagramā.

Lily atļāvās spert drosmīgu un visai pārdrošu soli - viņa publiskoja attēlu, kurā pozē lauku tualetē. Bilde kļuva par īstu sensāciju - viņa ir viena no pirmajām atpazīstamajām latviešu sievietēm, kura plašākai auditorijai sevi atrādījusi "pārdomu brīdī".

Saviem faniem un atbalstītājiem pārsteigumu sagādāja vēl viena savulaik populāra dziedātāja - Ladybird. Viņa Instagram foto blogā padalījās ar attēlu, kurā nebēdnīgi smaida un nemaz neslēpj, ka viņas zobiem uzliktas zobu skavas.

Savukārt "pirmās latviešu tetovētās modeles" titula īpašniece seksīgā Lee Ušakova tos, kas regulāri seko līdzi viņas gaitām sociālajos tīklos, vairākkārt iepriecināja ar pikantiem un erotiskiem attēliem.

Savus plikumus šogad izrādīja arī vīriešu kārtas pārstāvji - gan modes blogeris Deniss Ševeļovs, gan multimākslinieks Kašers, gan dziedātājs Markus Riva -, taču par īpašu pārsteigumu decembrī parūpējās mūziķis Dons, kurš pozēja ar kailu torsu un matus bija ieveidojis tā saucamajā 'traktoristu frizūrā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!