Foto: Publicitātes foto

Ieskandinot silto sezonu, pašmāju slavenības – dziedātāja Olga Rajecka (attēlā), hokejists Miks Indrašis, basketbolists Kaspars Kambala un aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone tikās pie tirdzniecības centra Spice, lai pa Jūrmalas šoseju trauktos pretim pavasarim Ferrari kabrioletā.

Populārās dāmas bija īpaši sagatavojušās braucienam, izvēloties sarkanajam Ferrari piestāvošu apģērbu. Rajecka elegantajam izbraucienam bija saposusies stilīgā sarkanā bikškostīmā, kura krāsa pilnībā atbilda auto tonim.

Eklone savukārt piedzīvojumā devās ar sarkanām kļošenēm kājās, sārtajiem matiem vējā plīvojot. Arī Kambalas mīļotā sieviete Zane Pertnika-Gromova tērpā bija izvēlējusies sarkanos toņus.

Slavenības sagaidīja divkārtējais Lietuvas Formula 3 vicečempions Rokas Markevičus, kurš instruēja braucējus, kā savaldīt "mežonīgo zirgu" un likt tam braukt tur, kur vēlas šoferis, nevis pats auto.

Glaunais spēkrats ātri atmodināja sacensību garu azartiskajos sportistos un skatuves cilvēkos. Kā pēc izbrauciena atzinās Eklone, viņa labprāt pārbaudītu Ferrari spējas arī sacīkšu trasē, traucoties, cik ātri vien spēj.

"Domāju, ka mūsu temperamenti sakrīt," par auto jūsmoja pazīstamā aktrise.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!