Foto: DELFI

Šajā nedēļas nogalē Rīga kļuvusi par erotikas galvaspilsētu - Ķīpsalas izstāžu hallē norisinās Baltijā vienīgais šāda veida festivāls Erots, kas apmeklētājus priecē ar dažādām pikantām izklaidēm.

Tā kā šogad Erots svin pilngadības svētkus – šī ir 18. reize, kad Rīgā norisinās erotikas festivāls-izstāde – pasākuma organizatori parūpējušies par īpaši bagātīgu programmu.

Šogad uz festivāla skatuvēm var baudīt ne tikai ierastos meiteņu un puišu karstos priekšnesumus, bet arī, piemēram, iepazīties ar kailo jogu, kas interesanta varētu šķist visa dabiskā un veselīgā piekritējiem.

Tāpat jau ierasti Erota laikā iespējams papildināt savu seksuālo rotaļlietu klāstu, kas intīmajai dzīvei varētu piešķilt jaunu uguntiņu, kā arī gūt un pilnveidot zināšanas par dažādiem ar mīlas dzīvi saistītiem jautājumiem.

Tie, kuri piektdienas vakaru izvēlējās pavadīt kādā citā no daudzajiem Rīgā notiekošajiem pasākumiem, neko nav nokavējuši, jo Erots turpināsies arī sestdienas vakarā. Ar pasākuma programmu un piedāvājumu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!