Svētdien, 21. septembrī, koncertzālē Studio 69 noslēdzās par pastāvīgu tradīciju kļuvušais Latvijas bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas projekts Miss Bikini Fitness, kurā sportiskos augumus izrādīja 11 daiļavas.

Kā pirms konkursa pastāstīja projekta organizatore Kristīne Vederņikova, dalībai projektā tika izvēlētas 15 meitenes, divas no viņām izstājās jau pirmo pāris nedēļu laikā, bet līdz konkursa finālam nokļuva vairs tikai 11 sportiskās daiļavas.

Par konkursa uzvarētāju kļuva Aleksandra Mikucka, bet otrajā vietā ierindojās profesionālā skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, kuras panākumus projektā pirms tam atzinīgi vērtēja tā organizatore.

Kopš jūlija, kad sākās projekts, meitenes daudz laika pavadīja trenējoties - viņas ne tikai strādāja pie ķermeņa formu uzlabošanas un izmainīšanas, bet arī apguva pozēšanas prasmes, kas bikini fitnesa disciplīnā ir īpaši nozīmīgas.

Tāpat svētdien Studio 69 viesiem bija iespēja klātienē baudīt bērnu un jauniešu fitnesa iznācienus, trenētos augumus izrādīja arī vīrieši, bet par pasākuma "odziņu" kļuva pieredzes bagāto bikini fitness modeļu defilē, kuras atšķirībā no projekta meitenēm savus augumus izrādīja kristāliņiem rotātos tērpos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!