Foto: Juris Zolbergs
Nesen "Decco centrs" kvartālā Rīgā tika aizvadīts jau otrais Dizaina un garšas festivāls, kas vienkopus pulcēja gardēžus un kvalitatīva dizaina cienītājus. Pasākuma viesu vidū netrūka arī sabiedrībā atpazīstamu personību.

Kā vēsta pasākuma rīkotāji, ikvienam festivāla apmeklētājam bija iespēja novērtēt sezonas tendences dizainā, kā arī iepazīties ar jaunākajām mājas un telpu noformējumu kolekcijām. Tāpat arī bija padomāts par viesu garšas kārpiņām – tās varēja palutināt ar "Streetfood" sarūpētajiem labumiem.

Festivāla laikā varēja arī aplūkot un pat izmēģināt nupat izlaisto mazās klases apvidus auto "Volkswagen" "T-Cross" modeli.

Pasākumā bija sanākuši tādi sabiedrībā zināmi ļaudis kā radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, TV raidījumu sejas Zane Vaļicka un Agnese Drunka, aktieris Gints Andžāns, māksliniece Ieva Bondare, radio SWH ētera redaktore un "STV Pirmā!" raidījumu režisore Ieva Brante un daudzi citi.

Festivāla ietvaros apmeklētājus lutināja vairāk kā divdesmit salonveikali ar ekspertu konsultācijām, izdevīgiem piedāvājumiem un iedvesmu mājokļa un dārza iekārtojumam. Festivāla dalībnieki varēja nodoties arī izklaidējošām aktivitātēm visai ģimenei – izmēģināt Latvijā pirmo dīvānu ralliju un piedalīties puķu podu apzīmēšanas meistarklasē.

Pasākuma ietvaros ikviens varēja apmeklēt izstādi "Bauhaus 100 un Le Corbusier: agrīnais modernisms", atklāt grilēšanas noslēpumus kopā ar šefpavāru Gati Grosbergu un pagatavot atspirdzinošus kokteiļus restorāna "H.E. Vanadziņš" bārmeņa vadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!