Foto: Publicitātes attēli

Ar mākslinieces Elitas Patmalnieces trauku kolekcijas prezentāciju universālveikalā "Stockmann" pagājušajā nedēļā atklāts Ziemassvētku tirdziņš.

Lai gan līdz Ziemassvētkiem un attiecīgi arī dāvanām vēl divi mēneši, pasākuma laikā māksliniece Elita Patmalniece prezentēja trauku kolekciju, kas veidota nesen atklātās personālizstādes "Apziņas skices" motīvos. Traukos dominē melnbaltie toņi, kuros atainoti dažādi dabas elementi, piemēram, ziedi, tauriņi un sēnes. Elitas Patmalnieces mākslinieciski apgleznotie trauki lielveikalā ir arī nopērkami.

Ievērojot visus drošības pasākumus, svētku ieskandēšanas sarīkojumu lielveikalā "Stockmann" apmeklēja sabiedrībā pazīstamas personas un modes dāmas: māksliniece Ieva Bondare, radio personība Ieva Brante, TV diktore Ramona Salmiņa, kulināre Signe Meirāne, blogere Līga Andžāne, dizaineres Diāna Šipkovska-Romane un Jekaterina Korola.

Klāt bija ari stiliste Dace Krieviņa-Bahmane, kā arī virkne dzīvesstila influenceru, kuri ar prieku noskaidroja aktuālās dekorēšanas un noformēšanas tendences svētku radīšanai mājās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!