Foto: Instagram.com/sandiskiops/

Pazīstamais pašmāju dziedātājs Sandis Kiops savā "Instagram" kontā pievienojis foto, kurā parāda nesen notikušās neparastās pārmaiņas savā matu sakārtojumā.

Jauno frizūru mūziķis prezentē uzreiz pēc pārmaiņu notikšanas – sēžot friziera krēslā. Jaunais matu sakārtojums izskatās visai avangardisks, ko ar sevis izvēlētu mirkļbirku "avangard" apliecina arī pats Kiops.

Viņš ir izvēlējies abus galvas sānus nevienmērīgi izskūt joslās, galvas augšdaļā atstājot "grebenei" līdzīgu matu joslu. Jaunais matu sakārtojums ticis arī iekrāsots dažādu brūno toņu nokrāsās.

Pie bildes pievienotajā komentārā savas drosmīgās pārvērtības Kiops pamato ar tuvojošos Valentīna dienu, nosaukdams to par savu "jauno, nikno Valentīndienas sasuku".

Viņa ārējās pārvērtības nav atstājušas vienaldzīgus arī Kiopa "Instagram" sekotājus, kuri steidz paust simpātijas ar sarkano sirsniņu palīdzību. Savukārt kāds komentētājs Kiopu mudina kļūt vēl drosmīgākam un attiecīgajā stilā izskūt ne tikai galvas sānu daļu, bet arī visus matus.

Katlakalna Tautas namā ballītes vienmēr tās Niknākās! #kiops #Katlakalns #ballite #tautasnams #kulturasnams

A photo posted by Sandis Kiops (@sandiskiops) on Jan 28, 2017 at 4:40pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!