Foto: Vida Press
Par septīto pasaulē lielāko krūšu īpašnieci dēvētā amerikāniete Leisija Vailda (attēlā) turpina sapņot par vēl lielākiem apaļumiem, bet, kamēr viņa meklē profesionāli, kurš uzņemtos veikt riskanto procedūru, sieviete savus krāšņumus izrāda, kad vien rodas tāda iespēja.

Nesen manīgie paparaci realitātes šovu zvaigzni bija pamanījuši kādā Maiami pludmalē, kur viņa, mēģinot paslēpties no svešinieku skatieniem, centusies sauļoties - protams, pieticīgajā peldkostīmā tērptajai daiļavai ilgi slēpties nav sanācis, jo viņas augumam uzmanību pievērsuši ne tikai fotogrāfi, bet arī nejauši garāmgājēji.

Jau vēstīts, ka 46 gadus vecā sešu bērnu māte, kura ārzemju medijos stāstījusi, ka viņas krūtis ir palielinātas, lai nodrošinātu saviem bērniem pārtikušu nākotni, jau paspējusi piedalīties vairākos TV šovos un nofilmējusies Kalifornijā uzņemtajā filmā Blondā komanda.

Agrāk iespaidīgā dāma bija brunete ar A izmēra krūštura bļodiņām un citu vārdu Pola Saimondsa. Kad viņa pusaudzes gados kļuva par māmiņu, tika pieņemts lēmums veikt pirmo krūšu palielināšanas operāciju, bet vēlāk ķirurgi mainījuši arī citas viņas ķermeņa daļas.

Kā Leisija atklājusi ārvalstu medijiem, viņa neko nenožēlo, jo operācijas mainījušas viņas dzīvi, bet nesen, piedaloties raidījumā My Strange Addiction, viņa atklājusi, ka, lai iegūtu kārotā QQQ izmēra apaļumus, viņa pat ir gatava riskēt ar dzīvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!