Foto: Edijs Pālens
8. martā tiek atzīmēta Sieviešu diena, un par godu šiem svētkiem līksmas svinības ierasti tiek rīkotas arī Rīgas Centrāltirgū, kur andelmaņiem un apmeklētājiem tiek piedāvāta plaša izklaides programma.

Laukumā starp Piena un Gaļas paviljoniem šogad sarīkots īpašais Sieviešu dienas tirdziņš, kurā rosība norisināsies līdz pat pieciem pēcpusdienā.

Tirdziņā iespējams iegādāties dažādus konditorejas izstrādājumus, rudzupuķu maizi un priežu čiekuru ievārījumu, gardu halvu no kaimiņzemes Lietuvas, mājražotāju un amatnieku darinājumus – sulas, sukādes, rotas no dabīgiem akmeņiem, linu izstrādājumus, aromātiskās ziepes un citus nieciņus. Tāpat arī iespējams iegādāties vietējo sidrus, mājas vīnus un karstvīnus.

Līdz pulksten trijiem pēcpusdienā svinību ietvaros tirgus apmeklētāji varēja piedalīties degustācijās un vērot spēkavīra Daiņa Zāģera un ielu vingrotāju "Street Warriors" sagatavotos priekšnesumus.
Tāpat arī norisinājās jautri konkursi, savukārt par romantisku noskaņu rūpējās grupa "Audiokvartāls" un DJ Garjānis ar programmu "Mūziku mīlestībai".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!