Foto: Instagram.com/scousepammie/

Amerikāņu modele, aktrise un dzīvnieku tiesību aktīviste Pamela Andersone tiek dēvēta par "seksbumbu" un vienu no planētas iekārojamākajām sievietēm. Mediju ievērības lokā nonākusi kāda britu daiļava, kura ļoti līdzinās izdaudzinātajai blondīnei.

Britu mediji vēsta, ka 31 gadus vecā Karolīna Andersone (attēlā) no Liverpūles par dažādām plastiskajām operācijām jau iztērējusi vairāk nekā 20 tūkstošus britu mārciņu (gandrīz 25 tūkstošus eiro).

To visu viņa darījusi, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos savam elkam kopš 14 gadu vecuma – pievilcīgajai un daudzu ļaužu apjūsmotajai Pamelai Andersonei.

Intervijās vietējiem medijiem Karolīna pastāstījusi, ka viņai veikta krūšu palielināšanas operācija, zobu balināšana, botoksa injekcijas un citas procedūras, lai viņas ķermenis un sejas vaibsti atgādinātu Pamelas izskata iezīmes.

Tiesa, lai gan britu daiļava burtiski dievina Pamelu un apjūsmo pilnīgi visu, ko viņa dara un ir paveikusi, pati līdziniece uzskata, ka ir labāka par oriģinālu.

Karolīna strādā par modeli un izklaidētāju. Tāpat viņa darbojas sociālajos tīklos, kur cenšas sevi popularizēt. Vērā ņemams arī fakts, ka britu "seksbumba" nesen sākusi filmēties dokumentālā seriālā par cilvēkiem, kuri ir kā apsēsti ar līdzināšanos kādai slavenībai.

💋💋💋💋 #PhotoShoot #Versace #Bombshell #Blondie #Seventies #Commercial #Couture #HighEnd

A photo posted by Carolyn Anderson (@scousepammie) on Feb 23, 2016 at 12:30pm PST

Road trips to Wales in hoodies ✌️😎 #RoadTrip #DesignerHoodie

A photo posted by Carolyn Anderson (@scousepammie) on Jan 17, 2016 at 4:11am PST

Took my mummy for dinner tonight to Marco Pierre White 👌🍴🍷🍸

A photo posted by Carolyn Anderson (@scousepammie) on Oct 21, 2015 at 12:28pm PDT

💋💋💋💋 #Polished #PerfectMakeup #OnSet #TvMakeup

A photo posted by Carolyn Anderson (@scousepammie) on Oct 16, 2015 at 7:10pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!