Foto: Juris Zolbergs
Sabiedrībā zināmi ļaudis un interjera dizaina cienītāji aizvadītās nedēļas izskaņā pulcējās vēl nebijušā pasākumā – Latvijā pirmajā "Dizaina un garšas festivālā".

Festivāls norisinājās Baltijas valstīs lielākajā interjera un dizaina kvartālā "Decco centrs" Rīgā. Pasākumu kuplā skaitā ar savu klātbūtni bija pagodinājuši daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis – māksliniece Ieva Bondare, aktieris Rihards Lepers, stila eksperte Žanna Dubska, pavārgrāmatu autore Signe Meirāne, aktrises Zane Vaļicka un Agnese Zeltiņa, uzņēmēja Marika Ģederte un vēl daudz citi.

"Dizaina un garšas festivāla" programma bija saistoša visai ģimenei – lieliskā atmosfērā pasākuma viesi baudīja gan izcilu "street food" izlasi no itāļu, spāņu, meksikāņu, latviešu un Āzijas virtuvēm, gan lielisku mūziku un pievilcīgu dizainu, "Delfi Izklaidi" informē festivāla rīkotāji.

Savukārt "Decco centrs" salonveikali pasākuma ietvaros bija sarūpējuši dažādas aktivitātes ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem, tai skaitā arī trifeļu ražošanas meistarklasi, sejiņu apzīmēšanu, dažādas prāta spēles, priekšnesumu ar elektrību un daudzus citus neaizmirstamus piedzīvojumus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!