Foto: Publicitātes foto

Mūziķis un grupas PeR dalībnieks Ralfs Eilands (attēlā) sava allaž pārdomātā izskata dēļ patīk kā meitenēm, tā puišiem, kuri iedvesmojas no mūziķa stila. Mākslinieks pārsteidzis tautu, noskujot savu galvu pavisam pliku.

Ralfs ir no tiem pašmāju mūziķiem, kuri allaž iet līdzi modei kā apģērba, tā matu sakārtojuma ziņā. Teju katrs otrais pašmāju puisis noteikti ir kādu reizi iegājis frizētavā ar lūgumu: "Man apgriezt tāpat kā Eilandam."

Nu Ralfs stilīgo puišu dzīvi padarījis pavisam vienkāršu. Puisis noskuvis pliku galvu, dodot iespēju arī citiem modīgajiem jaunatnes pārstāvjiem neiespringt un frizūras veidošanu, bet vienkārši noskūties.

Pirmo reizi šādā paskatā Ralfs publiski parādījies šovā Vakars ar Renāru Zeltiņu, kur šosezon ir regulārs viesis interesanta dziesmas projekta sakarā.

Interesanti, ka Ralfs nav pirmais slavenais vīrietis, kurš šoruden pilnībā noskuvis matus. Nesen par plikgalvi kļuva arī Dons. Kā novērojusi DELFI Izklaide, Latvijas smalko aprindu vīriešu modē ik pa pāris gadiem ienāk matu skūšanas vilnis.

Iepriekšējais galvu skūšanas vilnis Latvijas sabiedrības krējumu pāršalca 2011. gada pavasarī, kad pie skuvekļiem ķērās Valters Frīdenbergs, uzņēmējs Vilis Krištopans un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!