Foto: Vida Press
Pēdējā laikā arvien populārāki kļūst konkursi, kuros ļaudis mērās ar saviem dibeniem, un šīs tradīcijas pirmsākumi meklējami Brazīlijā, kur valsts skaistākās pēcpuses meklējumi ik gadu kļūst par vērienīgu un medijos plaši atspoguļotu notikumu.

Kā zināms, šovasar Brazīlijā norisināsies pasaules čempionāts futbolā, tādēļ īpaši sarosījušās visas dāmas, kuras kāro nodibināt attiecības ar kādu bagātu futbolistu, un arī Brazīlijas šī brīža seksīgākās pēcpuses īpašniece Rosandžela Fraga (attēlā) nav izņēmums.

Aprīlī 27 gadus vecā daiļava triumfēja Miss Butt Brazil konkursā, un viņas raženais dibens tika atzīts par pašu pievilcīgāko un seksīgāko visā plašajā Brazīlijā, taču nesen gaismā nākuši fakti, kas ļaužu sajūsmu par viņas dupsi krietni mazinājuši.

Vienā no nesenajām intervijām sieviete paziņojusi, ka pirms piedalīšanās dibenu konkursā viņa savai pēcpusei veikusi trīs plastiskās operācijas, lai uzlabotu tā formu, turklāt Fraga nav slēpusi, ka darījusi to ļoti savtīgu mērķu vārdā.

Kā pastāstījusi Brazīlijas seksīgāka dupsīša īpašniece, viņa skaidri apzinās, ka drīzumā gaidāmā futbola čempionāta dēļ konkursa Miss Butt uzvarētāja tiks turēta īpaši priviliģētā statusā, tādēļ viņa nolēmusi darīt visu iespējamo, lai vairotu savas pēcpuses slavu.

Tuvākajā laikā daiļava ieplānojusi veikt tauku injekcijas, lai izceltu sava dibena formu. Tāpat viņa nolēmusi izņemt apakšējās ribas, lai sašaurinātos viduklis un pēcpuse uz šmaugās jostasvietas fona izskatītos vēl varenāka. Tas viss tiks darīts ļoti cēlu mērķu vārdā - lai ar savas sēžamvietas palīdzību savaņģotu kādu slavenu futbolistu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!