Foto: Vida Press
Nedēļas nogalē tika sadalītas "Billboard Music Awards" balvas. Lasvegasā kopā sanāca šovbiznesa un mūzikas industrijas zieds. Apspriesti tiek ne tikai statuešu ieguvēji, bet arī tērpi, kuros dāmas gozējušās starmešu gaismās.

Arī šogad lielākā daļa ceremonijas viešņu pieturējušās pie labi pārbaudītās metodes, ka mazāk ir vairāk. Dziļi šķēlumi, krāšņi dekoltē, caurspīdīgi audumi un izgriezumi – katra bija cītīgi centusies, lai uz pārējo daiļavu fona izceltos.

Ar plikumu izrādīšanu uzmanību sev pievērst centās popdziedātāja Britnija Spīrsa, jauniņā mūziķe Ariana Grande, mākslīgi izveidotās meiteņu grupas "Fifth Harmony" pārstāves un daudzas citas.

Savukārt dziedātājas Ciaras (attēlā) metāliskā auduma kleita ar dziļu šķēlumu un atkailinātu muguru dažādos ārvalstu medijos atzīta par pašu pikantāko ceremonijas tērpu.

Tāpat jāpiemin, ka dažām šovbiznesa dīvām nav paveicies un ārvalstu modes kritiķi pamatīgi nopēluši viņu gaumi. Tā, piemēram, barbadosiešu izcelsmes dziedātājas Riannas olīvzaļais mētelītis ne visiem bijis pa prātam.

Savukārt mūziķe Keša centusies pārsteigt ar vīrišķīgu tēlu. Viņa bija tērpusies kā toreadors. Tiesa, stila pārzinātāji viņas izvēli līdz galam nav spējuši izprast.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!