Foto: Publicitātes foto
Trešdienas, 12. jūnija, vakarā plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegta Latvijai veltīta aproču kolekcija, un pasākums vienkopus pulcēja daudzus stilīgas cilvēkus un sabiedrībā zināmus Rīgas saviesīgās dzīves baudītājus.

Itāļu zīmola "Nomination" jaunās aproču posmiņu kolekcijas prezentācija notika izklaides un iepirkšanās centrā "Akropole" veikalā "Goldtime". Kā "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji, svinības tika aizvadītas Itālijas un Latvijas iedvesmotās noskaņās.

Pasākumu viesu vidū netrūka zināmu cilvēku. Apmeklētāju vidū bija dizainere Dace Bahmane un žurnāla "Pastaiga" galvenā redaktore Liene Stūraine, stilistes Maija Armaņeva un Indra Salceviča ar līgavaini Kasparu Bērziņu, blogeres Alīna Kellere, Līga Andžāne un Anete Ozoliņa un citi zīmola mīļotāji un modīgi ļaudis.

Kā pārsteigums viesiem pasākumā uzstājās etnomuzikoloģe, apvienības "Tautumeitas" dalībniece Asnāte Rancāne, kura klausītājus kokles pavadībā priecēja ar svinīgo "Kāzu dziesmu" un latviešiem tik pazīstamo "Cīrulītis, mazputniņš" jaunā aranžējumā.

Baudot muzikālo priekšnesumu, viesi tika cienāti ar itāļu stila uzkodām. Lielā cieņā bija karstajam laikam tik atbilstošie vēsie un veldzējošie smūtiji, kuru košās krāsas neatpalika no blakus esošajām rozā gerberām.

Pēc iepazīšanās ar jaunajiem aproču posmiņiem, kas veltīti Latvijai, viesi tika aicināti būt radošiem un pašiem radīt savu sapņu aproces posmiņu. Kā vēsta pasākuma organizatori, radošās izpausmes viesi turpināja īstā itāļu stilā, veidojot garnējumu košiem saldējumiem.

Kā ziņo zīmola pārstāvji, kolekcijai ir pievienoti vairāki jauni simboli, kas slavina vienu no brenda jaunākajiem tirgiem – Latviju. Jaunie aproču posmiņi pieejami dažādos stilos – 18 karātu zelta posmiņš ar uzrakstu "Latvija" un trim sarkanām emaljas zvaigznēm, kas simbolizē valsts karogu, vai arī mirdzošs sudraba posmiņš "I <3 Riga" kā mīlestības apliecinājums vienai no jaunākajām un patlaban pievilcīgākajām Eiropas pilsētām. Piedāvājumā arī arī divi savienoti sudraba posmiņi, kuros attēloti visā pasaulē pazīstami latviešu raksti vai Rīgas torņu siluets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!