Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas šķirtā sieva Sana Timma ļāvusies vizuālām pārmaiņām, liecina sievietes publiskotais saturs "Instagram" vietnē.

Allaž tik elegantā "Instagram" influencere Sana Timma ļāvusies pārvērtībām, iegūstot nedaudz aušīgāku un roķīgāku tēlu. Skaistule tikusi pie jaunas sasukas – tā dēvētās "čolkas" jeb ponija.

Timma savu jauno tēlu atrādījusi gan fotogrāfijās, gan vietnes īsajos video. Viņas apmēram 10 000 instagrama sekotāju neskopojas ar komplimentiem – sak, ļoti labi izskatās! Ar jauno tēlu Timma turpina darboties kā influencere, rekomendējot savām sekotājām dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus un kosmētikas zīmolus, kuru vēstnese viņa ir. Vēlāk gan noskaidrojās, ka jaunā frizūra nebija griezums, bet gan pielikts matu šinjons.

View this post on Instagram

A post shared by 𝑺𝒂𝒏𝒂 𝑻𝒊𝒎𝒎𝒂 (@sana_timma) on Oct 9, 2020 at 8:52am PDT

View this post on Instagram

A post shared by 𝑺𝒂𝒏𝒂 𝑻𝒊𝒎𝒎𝒂 (@sana_timma) on Oct 10, 2020 at 8:29am PDT

Tāpat basketbola bijusī sieva un abu kopīgā dēliņa Kristiana māte kļūst arvien vaļsirdīgāka, runājot par piedzīvoto nodevību no Jāņa Timmas puses. Šobrīd Sana Timma ir kopā ar hokejistu Kasparu Saulieti, taču tāpat dalās ar savām sekotājām pārdomās par to, kā tika pāri dzīves melnajai joslai, kad vīrs viņu pameta dziedātājas Annas Sedokovas (tagad Timmas) dēļ, atstājot ar zīdaini uz rokām.

Klāstot savas privātās pārdomas par mīlestību pret Jāni un laulības krahu, Sana Timma spēji audzējusi savu sekotāju skaitu, - dāmas internetā nebeidz apbrīnot Timmas spēku nesabrukt un kļūt arvien daiļākai, neraugoties uz rūgto dzīves pieredzi.

Sana Timma pēc laulības šķiršanas joprojām saglabājusi basketbolista uzvārdu.

Jau vēstīts, ka septembra sākumā basketbolists apņēma savu otro sievu un dzīvo ar viņu kopā Maskavā, kur Timma spēlē "Himki" klubā. Sana Timma ar dēlu Kristianu mīt Latvijā. Jānis Timma dēlu mēdz apciemot, bet nu uz Rīgu ceļošot kopā ar sievu Annu, kurai laulības fakta dēļ vairs nebūs problemātiski no Krievijas ieceļot vīra dzimtenē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!