Foto: Vida Press

Lai gan Venēcijas kinofestivāls tradicionāli atšķiras no daudziem citiem izklaides biznesa pasākumiem, jo tur dāmas reti pārkāpj trauslo robežu starp stilu un vulgaritāti, dažkārt arī tur kāda viešņa parāda nedaudz par daudz.

Nedēļas izskaņā ārvalstu mediju uzmanību iemantojusi brazīliešu modele Isabeli Fontana, kura, apmeklējot kādas filmas pirmizrādi Venēcijas kinofestivāla ietvaros, sarūpējusi neaizmirstamu šovu.

Daiļā dāma uz sarkanā paklāja defilēja spilgti violetā tērpā, kas vējiņā skatieniem atsedza ne tikai modeles garās kājas, bet arī to, kas ir zem svārkiem.

Tiesa, brazīliešu modele šim pavērsienam bija gatava – viņa bija izvēlējusies tērpu ar tam pieskaņotu biksīšu daļu, kas viņu paglāba no visnelāgākā misēkļa, ko uz sarkanā paklāja pirms Isabeli piedzīvojušas tik daudzas daiļavas.

Vismaz pagaidām Venēcijas festivālā nepārspēts palicis pērnā gadā pieredzētais divu itāliešu modeļu iznāciens, kuras Paolo Sorentīno televīzijas miniseriāla "The Young Pope" ( "Jaunais pāvests") pirmizrādi apmeklēja tērpos, kas nevienu neatstāja vienaldzīgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!