Foto: Privātais arhīvs

Multimākslinieks, "Kašera sapņu fabrikas" valdes priekšsēdētājs Kaspars Blūms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers publiskai apskatei piedāvā mīlestības pilnus attēlus no savas privātās dzīves.

"Mans vīrietis" un "mūsu stāsts" – ar tādām mirkļbirkām Kašers atzīmējis savus jaunākos vēstījumus "Instagram" platformā.

Multimākslinieks Kašers, kurš jau vairākus gadus dzīvo mīlošās attiecībās ar puisi vārdā Jānis, vēlreiz publiski atzīmējis, cik svarīgas un mīļas šīs attiecības ir viņam.

Glītā melnbaltu foto virknē Kašers ļaujas romantiskiem tekstiem, kuri vēsta: mūsu stāsts ir īpašs. "Mēs vairs nedzīvojam stāstu bedrēs, mēs esam iedzīvināts stāsts," – tāds varētu būt aptuvens tulkojums no angļu valodā vēstītā sirdsmīļā pavaddteksta pie viena no attēliem.

Kašers ļāvies melanholijai un mīlestības svinēšanai publiski sociālajā vietnē. Vīrietis atzīstas mīlestībā savam sirdsāķītim, abiem pozējot tuvplānos.

Uzņēmējs kopā ar savu mīļoto Jāni ir jau vairāk nekā divus gadus. Pa šo laiku pāris mainījis arī dzīvesvietas, tostarp izvācoties no dzīvokļa Rīgas centra daļā, kas tika izlikts pārdošanā.

"Delfi" jau vēstīja, ka Kašers par savu netradicionālo orientāciju pirmo reizi publiski sāka runāt 2017. gadā. Puisis "iznāca no skapja", jo beidzot vēlējies sākt dzīvot sev.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!