Foto: LETA

Trešdienas, 29. maija, vakarā liela rosība norisinājās populārās estrādes mākslinieces Laimas Vaikules namā Jūrmalā – pie viņas ciemos bija sabraukuši draugi, mūziķi un preses pārstāvji, lai uzzinātu jaunumus par mākslinieces rīkoto vasaras festivālu "Laima Rendezvous Jūrmala 2019".

Vaikules villā Bulduru prospektā bija sanācis kupls ļaužu pulks, lai uzzinātu visu svarīgāko informāciju par plašu popularitāti iemantojušo festivālu, kas šovasar Dzintaru koncertzālē norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam.

Pasākuma gaitā viesi tika iepazīstināti gan ar festivāla plānošanas, gan tapšanas aizkulisēm. Tāpat arī tika atklāti to mākslinieku vārdi, kas šovasar Vaikules rīkoto mūzikas svētku ietvaros kāps uz Dzintaru koncertzāles skatuves.

Pie Laimas ciemos bija ieradušies daudzi populāri un iemīļoti pašmāju mūziķi – Intars Busulis, Jānis Stībelis, Markus Riva, jaunā dziedātāja Patrisha, Samanta Tīna, grupa "Dagamba" un citi.

Vaikule izziņoja arī pilnu trīs dienu koncertprogrammu, un tapa zināms, ka šovasar viņas rīkotajā festivālā uzstāsies Grigorijs Ļepss, Inese Galante, Stass Mihailovs, Valērijs Meladze, Jeļena Vaenga, Lolita, Makss Barskihs, Sergejs Lazarevs un Arturs Pirožkovs.

Tāpat arī festivālā uzstāsies dziedātājs Mario Biondi, Gruzijas zvaigzne Nino Katamadze, Latvijas grupa "Dagamba", Roberto Kel Torres, Krievijas grupa "Vremja I Steklo", dziedātājs Intars Busulis, dziedātājs Emin, "Monatik", Aleksandrs Panajotovs, Jerkešs Šakejevs, Sergejs Mazajevs, Ukrainas popzvaigzne Nastja Kamenska, Valērijs Sjutkins, Aļbina Džnabajeva, Alekseev, Sati Kazanova, Noa, "Sunstroke Project", Anna Aglatova, projekts "Freedom Ballet", Uku Suviste, Dana Sokolova, Uzari, Aļona Sviridova, Ukrainas dziedātāja Maruv, Anna Maria, Iveta Mukučana, Miša Romanova, "Radio Trio", Tomass Nevergrīns, Jānis Stībelis, Bianka, "Framest", "Musiqq", Aleksejs Čumakovs, Aija Andrejeva, Markus Riva, Lauris Reiniks, Andris Ērglis, Patrisha un Ļubova Uspenska.

Sīkāku informāciju par festivālu var uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!