Foto: LETA

Pirmdien un otrdien oficiālā vizītē Latvijā viesojas Norvēģijas kroņprincis Hokons un kroņprincese Mete Mārita, un īpaši eleganti par godu šim notikumam pirmdien bija saposusies Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa kundze Iveta Vējone.

Jau vēstīts, ka pēc sagaidīšanas ceremonijas pie Rīgas pils norisinājās Vējoņu pāra un Norvēģijas kroņprinča un kroņprinceses divpusējā tikšanās. Vēlāk četrotne piedalījās svinīgā ziedu nolikšanas ceremonijā pie Brīvības pieminekļa.

Vējoņa dzīvesbiedre ārzemju viesus sagaidīja, tērpusies elegantā kostīmā gaišā krāsā. Savukārt interesantu akcentu viņas tēlam piešķīra izšuvumi, kas rotāja žaketes vidukļa daļu.

Jāatzīmē, ka Latvijas pirmās lēdijas gaišas tērps patīkami kontrastēja ar kroņprinceses izvēlēto apģērbu. Viņa uz sagaidīšanas ceremoniju ieradās koši sarkanā mežģīņu mēteļkleitā.

Pirmdienas pēcpusdienā ārzemju viesi piedalījās Latvijas – Norvēģijas biznesa foruma pusdienās, bet vēlāk viņi devās uz Latvijas Nacionālo bibliotēku, kur notika grāmatas dāvināšanas ceremonija Tautas grāmatu plauktam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!