Foto: Ilmārs Znotiņš

Latvijas Valsts prezidents Egils Levits šonedēļ devies darba vizītē uz Japānu, un viņam piebiedrojusies arī dzīvesbiedre Andra Levite, kura šajās dienās priecējusi ar pirmās lēdijas cienīgu vizuālo tēlu.

Prezidenta vizīte ārzemēs noslēgsies piektdien, 25. oktobrī. Šodien Levitam bija tikšanās ar Japānas premjerministru Šinzo Abi.

Šajās dienās Levits kopā ar kundzi apmeklējis virkni dažādu pasākumu. Jau vēstīts, ka otrdien Latvijas pirmais pāris piedalījās imperatora Naruhito un imperatores Masako svinīgajā kronēšanas ceremonijā.

Savukārt Latvijas vēstniecībā Japānā prezidents un viņa laulātā draudzene tikās ar Japānas latviešu kopienas pārstāvjiem, kā arī Japānas jaukto kori "Gaisma" un latviešu valodas studentiem. Tāpat arī abi apmeklēja Vasedas Universitāti un tās muzeju, kā arī piedalījās citos saviesīgos pasākumos.

Levits jau pirms stāšanās amatā šopavasar pauda pārliecību, ka Andra labprāt piedalīsies pasākumos, kuros protokols prasīs prezidenta kundzes līdzdalību, un arī vizītē Japānā viņa godam pildījusi pirmās lēdijas pienākumus, pavadot un atbalstot vīru viņa gaitās.

Andra šajās dienās vairākkārt arī apliecinājusi savu labo gaumi, priecējot ar klasiskiem, elegantiem tērpiem. Prezidenta kundze nomainījusi vairākus dažādus kostīmus. Tāpat arī viņa līdzi bija paņēmusi vakarkleitu svinīgajai imperatora kronēšanas ceremonijai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!