Foto: Vida Press

Populārā, bet tajā pašā pretrunīgi vērtētā brazīliešu dibenu skaistumkonkursa "Miss Bum Bum" bijusī dalībniece Džesika Lopesa (attēlā) šomēnes tapusi iemūžinātā draiskā fotosesijā, kas norisinājusies Londonā. Tā ieturēta sportiskās noskaņās un veltīta daiļavas iemīļotajam futbola klubam "Chelsea".

Kā vēsta britu mediji, šobrīd 30 gadus vecajai Džesikai aizvadītajā gadā tika konstatēts dzemdes kakla vēzis. Viņai nekavējoties tika veikta operācija un uzsākta ārstēšana.

Šopavasar Džesika, kura nu jau kādu laiku dzīvo Londonā, intervijā izdevumam "The Daily Mail" atzinās, ka viņa ir apsēsta ar plastiskajā operācijām un veic tās tikpat bieži, cik citi iet uz lielveikalu pirkt pārtiku.

Meitene pavasarī klāstīja, ka ārsti pagaidām nevar paredzēt, cik daudz laika viņai atlicis dzīvot, taču viņa dedzīgi apgalvoja, ka "grib mirt perfekta", tādēļ turpinās veikt plastiskās operācijas arī tādā gadījumā, ja viņai pēc četriem mēnešiem jāmirst.

Tiesa, viss tomēr beidzies laimīgi – Džesika uzveikusi slimību. Sveika un vesela viņa nesen pusplika pozējusi Anglijas galvaspilsētā, lai godinātu savu mīļāko futbola klubu – Londonas "Chelsea".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!