Foto: AP/Scanpix

Svētdien, 11. janvārī, Losandželosā norisinājās Holivudas ārvalstu preses asociācijas balvu Golden Globe pasniegšanas ceremonija, un, jau kā ierasts, pēc labāko filmu un kinoindustrijas pārstāvju godināšanas aizrautīgi tiek apspriests, kādus tērpus bija izvēlējušās aktrises un citas pasākuma viešņas.

Ārvalstu modes un stila apskatnieki ir nežēlīgi. Lai gan domas ierasti dalās, šogad vislielāko kritiku izpelnījušās tādas pieredzes bagātas šovbiznesa darbones kā dziedātāja Lana Del Reja, kura tiek salīdzināta ar "nāriņu no septiņdesmitajiem", aktrise Keira Naitlija, kura bija izvēlējusies ar tauriņiem un spalvām rotātu veclaicīga piegriezuma kleitiņu, apaļīgā seriāla Girls zvaigzne Lena Danhema, kura kuplās formas izspīlējusi koši sarkanā neveikla piegriezuma tērpā, kā arī citas daiļavas.

Modes ekspertu nepatiku izpelnījusies arī dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (attēlā), kura uz svinīgo ceremoniju ieradās sudraba diegiem izšūtā "paltrakā" - kleitu, kas atsedza gan viņas slaidās kājiņas, gan tvirtās krūtis, modes pazinēji novērtējuši skeptiski, paužot neizpratni, kas seksīgo formu īpašniecei licis ko tādu izvēlēties.

Protams, arī šajā pasākumā neiztika bez drosmīgiem dekoltē - šoreiz visatklātākos tērpus bija izvēlējušās tādas šovbiznesa zvaigznes kā Sjēna Millere, Keita Hadsone, Rozamunda Paika, Emīlija Blanta, Helēna Mirrena un citas aktrises, bet šoreiz, kā novērojuši ārvalstu mediji, neviena nav pārkāpusi šauro drosmes un bezgaumīgas robežu.

Īpašas stila ekspertu simpātijas šajā gadā izpelnījās izbijušā Holivudas iekārojamākā vecpuiša Džordža Klūnija laulātā draudzene, advokāte Amala Alamudina, kura, lai gan nav ar lielu pieredzi šovbiznesa pasākumu apmeklēšanā, viesus apbūra ar īpaši elegantu tērpa ansambli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!