Foto: instagram.com/marijazeltina/
Slavenās aktrises Agneses Zeltiņas meitas Marijas Romijas (attēlā) "Instagram" foto blogs ir galvenokārt veltīts viņas kulinārajām prasmēm, taču starp kūku bildēm meitene reizēm ievieto arī kādu draiskāku kadru. Nupat viņa iepriecinājusi fanus ar bikini bildi.

Zeltiņas meita savulaik bija visai daudzsološa potenciālā jaunā sabiedrības dāma, taču 2011. gada otrajā pusē meitene no publiskās aprites pazuda un pievērsās rāmai ģimenes dzīvei.

2012. gada februārī viņa laida pasaulē meitiņu Mīlu Jasmīnu, kuras tēvs ir pašas meitenes tēva draugs, par Mariju 25 gadus vecākais uzņēmējs Ints Jansons.

Pēc tam meitene pievērsās kūku cepšanai un zīmēties presē vairs nerāvās. Tā vietā viņa izveidoja "Instagram" foto blogu, kurā regulāri atrāda kulināros sasniegumus. Blogam ir vairāki tūkstoši fanu, kuri arī apjūsmo mazās Zeltiņas izcepto kūku bildītes.

Jūnija vidū Marija starp pašcepto gardumu attēliem beidzot ievietojusi arī pati savu foto. Attēls ir ne mazāk "garšīgs" par citiem šajā kulinārajā blogā, jo Marija tajā redzama īsā topiņā un mazās bikini bikšelēs.

Fani jau apbēruši attēlu ar "patīk" sirsniņām un var novērtēt, ka darbs kūku biznesā lieliski sader kopā ar slaidu augumu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!