Foto: DELFI
Aizvadītās nedēļas izskaņā īpašu un neaizmirstamu notikumu pieredzējusi mūziķa un repera Gata Irbes mīļotā meitene Elgita Magone (abi attēlā). Viņa nokristījusies un pieņēmusi vārdu Kleopatra.

Elgita par šo priecīgo notikumu saviem draugiem un paziņām pavēstījusi ar sociālo tīklu starpniecību - viņa publiskojusi bildes no kristībām, kā arī attēlu, kurā iemūžinājusi savu kristību sakramentu.

Magone šo rituālu veikusi pareizticīgo baznīcā, un viņa saņēmusi oficiālu dokumentu, kurš apliecina, ka pēc kristīšanas viņai dots vārds Kleopatra - par godu svētajai, kura dzīvoja mūsu ēras trešajā un ceturtajā gadsimtā.

Plašāka sabiedrība par Elgitu uzzināja 2009. gadā, kad publiskajā telpā izskanēja runas, ka viņai izveidojušās attiecības ar pašmāju basketbolistu Armanu Šķēli. Tajā laikā meitene vēl nebija pilngadīga un mācījās 8. klasē.

Tiesa, šīm attiecībām nebija lemts ilgs mūžs, un pēc pāris mēnešiem basketbolists Elgitu pameta. Toreiz viņš skaidroja, ka meitene esot pārlieku aizrāvusies ar uzdzīvi un viņam tas kļuvis par traucēkli.

Vēlāk Magonei izveidojās attiecības ar mūziķi Gati Irbi jeb Gacho, un, lai gan sākotnējo abu karstasinīgā savienība daudzo kašķu dēļ visai bieži nonāca mediju uzmanības lokā, pāris joprojām ir kopā un pēdējā laikā savas attiecības vairs neafišē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!