Foto: Vida Press

Lai arī 2019. gadā popzvaigzne Dženifera Lopesa demonstrēja drauga sarūpētu iespaidīgu gredzenu ar milzīgu akmeni, kāzas nebūs – Lopesa šķiras no Aleksa Rodrigesa.

51 gadu vecā dziedātāja izšķīrusies no Rodrigesa, ar kuru kopā bija četrus gadus, nedēļas nogalē vēstīja ārzemju tabloīdi.

Pāra attiecībās vismaz trīs pēdējos mēnešus bija jaušama nopietna krīze. Viņi it kā centušies savu kopābūšanu "salabot", taču tas, visticamāk, nav izdevies, un pāris uzskatāms par šķīrušos, portālam "People" paziņojis kāds Lopesai pietuvināts avots. Viņš piebilst, ka krīzi varētu būt izraisījuši pandēmijas veicinātie apstākļi, Lopesa ar draugu pat kopā apmeklējuši pāra terapiju.

Tikmēr svētdien tabloīds "People" ziņo, ka pāris tomēr vēl nav izšķīrušies, bet gan cenšas saglābt savas attiecības. "Es neesmu uzskatāms par vientuļu," paudis Rodrigess. Abi esot kopā un strādājot, lai izietu no krīzes.

Rodrigess bildināja Lopesu 2019. gadā un 2020. gadā bija paredzētas abu kāzas, taču tās tika atceltas Covid-19 pandēmijas dēļ. "Mēs tās atcēlām, bet pēc tam tā arī nekad par precēšanos nerunājām," šogad janvārī intervijā žurnālam "Elle" skaidroja dziedātāja.

45 gadus vecais bijušais beisbolists Rodrigess kopā ar Lopesu audzināja prāvu bērnu pulciņu – Dženiferai ir dvīņi no laulības ar Marku Antoniju, savukārt Rodrigesam no iepriekšējām attiecībām ir divas pusaugu meitas. Ja pāris būtu apprecējies, tās būtu Lopesas ceturtās laulības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!