Foto: F64

Aizvadītās nedēļas izskaņā tirdzniecības centrā Domina Shopping Gardēžu dienu ietvaros notika Gardēžu duelis, kurā vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki sacentās pavārmākslas meistarībā ar iecienītiem šefpavāriem.

Izmēģināt spēkus pret pieredzes bagātiem pavāriem šajās sacensībās uzdrīkstējās televīzijas raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa (attēlā), itāļu emigrants Roberto Meloni, diriģents Ints Teterovskis, dīdžejs Ēriks Loks, šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Sabīne Berezina un producente Žaklīna Cinovska.

Vislielāko pārsteigumu sacensību gaitā piedzīvoja dziedātājs un itāļu valodas skolotājs Roberto, kuru apbūra Skudriņas rosīšanās improvizētajā virtuvē.

"Jau sen esmu pārliecinājies, ka latviešu sievietes ir izcilas pavāres. Taču Gundega pasākuma laikā mani īpaši pārsteidza - tik atraktīva, enerģiska, komunikabla un turklāt vēl paspēja arī uztaisīt gardas pusdienas!

Es, kā jau itālis, esmu temperamentīgs un spēju daudzas lietas darīt paralēli, taču viņa virtuvē ir īsta dīva, kas ne tikai izskatās satriecoši, bet arī lieliski gatavo," pēc pasākuma savu sajūsmu pauda itālis.

Arī pārējie sacensību dalībnieki pauda gandarījumu par iespēju duelēties ar profesionāliem pavāriem un citiem meistariem, un Gardēžu dueļa laikā tika pagatavoti gan karstie suši, gan vistas salāti ar konjaku, trušu aknu pastēte un daudzas citas oriģinālas delikateses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!