Foto: Vida Press
Amerikāņu modele, "Victoria's secret" apakšveļas šovu zvaigznes Džidži Hadidas attiecības ar grupas "One direction" dalībnieku Zeinu Maliku kārtējo reizi ir pajukušas, vēsta ārvalstu tabloīdi. Iemesls – iespējamais vardarbības skandāls ģimenē.

Modeli Hadidu un dziedātāju Maliku jau sešus gadus saista visai vētrainas attiecības – abi šķīrušies neskaitāmas reizes un tomēr atkal sagājuši kopā, bet nu lietas ir nopietnākas, proti, nu jau gadu pāris ir vecāki mazulim, un abi atkal pašķīrušies.

Kā ziņo ārvalstu tabloīdi, ģimenē noticis skandāls, kurā iesaistīta Malika neoficiālā sievasmāte, realitātes šova "Beverlihilsas īstās mājsaimnieces" varone Jolanda Hadida. Izskanējusi informācija, ka 28 gadus vecais Maliks uzbrucis mīļotās mātei, viņu savainojot.

Pats Maliks to noliedz. "Es kateogriski noliedzu Jolandas Hadidas savainošanu, bet savas meitas dēļ sīkāku informāciju nesniegšu," dziedātājs pavēstīja sociālajos tīklos. Paziņojumā 28 gadus vecais vīrietis arī pauda cerību, ka "Jolanda pārskatīs savus nepatiesos apgalvojumus un šo ģimenes problēmu risinās privāti".
Foto: Vida Press

Kāds ģimenei pietuvināts cilvēks anonīmi izteicies, ka Hadida un Maliks tik tiešām vairs nav kopā, tomēr viņi abi turpina dalīt rūpes par 13 mēnešus veco meitu Kaju. "Jolanda, protams, ļoti sargā Džidži, viņa vēl savai meitai tikai to labāko," ģimenes konfliktu komentējis draugs.

Arī Džidži Hadida lūgusi presi saudzēt viņu privātumu šajā laikā un komentārus nesniedz.

Modele un dziedātājs attiecības uzsāka 2015. gadā. Pēc vairākkārtējas šķiršanās pāris paziņoja par ģimenes pieaugumu 2020. gadā. Islāmticībā audzinātais Maliks nav oficiāli precējies ar meitas māti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!