Foto: instagram.com/jutavaldmane/
Jau vairākus mēnešus juridiski šķirta laulība starp Gintu Valdmani un permanentās kosmētikas meistari Jutu Valdmani. Iepriekš Juta sniegusi atklātu interviju par laulības krahu, un nu arī Gints vaļsirdīgi izrunājies ar žurnāla "OK!" žurnālisti.

Valdmaņu pāris tika dēvēts par pašmāju skaistāko fitnesa pāri – abi labi trenēti, maksimāli izskatīgi un šķietami laimīgi pozēja neskaitāmās "Instagram" fotogrāfijās.

Tomēr pēc deviņiem gadiem laulība piedzīvoja fiasko, pārim izšķiroties. Iepriekš gan Juta, gan Gints lūdza netaujāt par šķiršanās iemesliem, vienlaikus abi divi šo savas dzīves pavērsienu komentējuši medijos.

Izjustā, inteliģentā un aizraujošā intervijā dzīvesstila žurnālam "OK!" Gints Valdmanis plaši aprunā izjukušās laulības nianses. Viņš gan atzīst, ka joprojām nav iespējams atbildēt uz jautājumu, kas tieši notika ar šīm attiecībām.

"Visi uzskata – tur noteikti kaut kas bija. Meklē kaut ko netīru, grūti pieņemt, ka var būt arī citādāk. [..] Esam izauguši. Gan abi kopā, gan katrs atsevišķi, un pēdējos gados katrs aizgājām savā virzienā. Tas, kas interesē mani, viņai nav aktuāli, un otrādi. Mēs ļoti atsvešinājāmies. Ja man jautā, kas notika – es nezinu," teic Gints, piebilstot, ka ar šķirto sievu abi ikdienā satiekas sporta zālē, komunicē, un viņš ir piedāvājis savu atbalstu, ja Jutai tāds vajadzīgs.

Puisis atzīst, ka Juta iepriekš intervijā "Ievai" nav melojusi sakot, ka labā meitene un sliktais zēns kopā ilgi nevar palikt. Tāpat arī taisnība ir pieņēmums, ka abi nebūtu kļuvuši par pāri, ja satiktos šodien.

Taču viņi satikās pirms 10 gadiem, Jutai bija vien 21, un Gints ir sešus gadus vecāks par savu bijušo sievu. Laulības faktu Gints nenožēlo un ciena Jutu kā personību joprojām, taču atzīst: abi ir pārāk atšķirīgi cilvēki. Tas izpaudies pat sadzīviskās niansēs, intervijā atklāj Valdmanis.

Šaubas par šķiršanās lēmuma pareizību gan iezagušās, jo konkrēta iemesla šķirties it kā neesot bijis, taču abi "viens otru smacējuši nost" atšķirīgā dzīvesveida dēļ. Tomēr Gints gan pats cer uz veiksmīgām attiecībām, gan novēl arī Jutai būt laimīgai.

"Tiešām ceru, ka Juta būs laimīga. Viņa ir labs cilvēks," sarunā ar "OK!" pauž Gints, kurš arī novēl cilvēkiem mazāk rakņāties citu cilvēku dzīvēs un attiecībās, bet vairāk pievērsties savai eksistencei un tās kvalitātei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!