Foto: Instagram.com/rudkovskayaofficial/
Kamēr koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatība uz nenoteiktu laiku iepauzējusi dažādu saviesīgu pasākumu un sabiedrības krējuma burziņu norisi, par Krievijas "Instagram" aristokrāti un vienu no kaitinošākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm dēvētā producente Jana Rudkovska apliecina – tas nav iemesls aizmirst par modi un stilu.

Daiļsslidotāja Jevgeņija Pļuščenko laulātā draudzene ķērusies pie sejas masku veidošanas. Kā elegantā dāma informējusi savā "Instagram" profilā, maskas viņa ne tikai valkā pati, bet arī dāvina īpaši izvēlētiem cilvēkiem.

Rudkovska jau marta sākumā izpelnījās uzmanību ar savām sejas maskām. Tas notika Parīzē notikušās modes nedēļas laikā, kuru Krievijas šovbiznesa lēdija apmeklēja pašas rokām uzlabotā no Japānas saņemtā sejas aizsegā – viņa tai bija pielipinājusi "Chanel" zīmola papīra ziedus.

View this post on Instagram

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Mar 15, 2020 at 2:27am PDT

Šie stilīgie un noderīgie nieciņi īsā laikā guvuši lielu atsaucību, un, kā Rudkovska atklājusi savā "Instagram" profilā, viņa saņem daudz jautājumu par to, vai šīs sejas maskas no viņas iespējams iegādāties – izrādās, ar masku pārdošanu viņa nenodarbojas, bet tikai dāvina tās īpaši izredzētajiem, starp kuriem pamanījies nokļūt arī par Krievijas popmūzikas karali dēvētais Filips Kirkorovs.

View this post on Instagram

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Mar 20, 2020 at 9:23am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Mar 3, 2020 at 8:34am PST

View this post on Instagram

Красота в деталях , доброе утро , друзья 🌸

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Mar 19, 2020 at 12:48am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on Mar 18, 2020 at 9:59am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!