Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Šovasar Krievijā norisināsies Pasaules kausa finālturnīrs, un pamazām top zināms, kas dažādu valstu izlases tur sagaida. Īpaši greznos apstākļos tur iekārtosies Brazīlija izlase.

Jau februāra izskaņā tapa zināms, ka Brazīlijas futbolisti Pasaules kausa laikā apmetīsies luksusa piecu zvaigžņu viesnīcā "Swissotel Resort Sochi Kamelia", kas uzskatāma par vienu no smalkākajām atpūtas vietām reģionā.

Viesnīcas apkārtne ir bagātīgi apzaļumota, bet sportisti dzīvos atsevišķā spārnā divvietīgos numuriņos, kuros, kā vēsta Krievijas mediji, ir viss nepieciešamais karaliskai atpūtai. Iespējams, ka sportistiem tikšot nodrošināta arī īpaša apsardze.

Piecu minūšu gājienā no viesnīcas atrodas sporta komplekss ar stadionu, kurā Brazīlijas futbolistiem notiks treniņi, bet viesnīcā tiks ne tikai izveidota speciāla trenažieru zāle, bet arī nodrošināta atsevišķa telpa, kur futbolisti varēs ieturēt maltītes.

Šai viesnīcai ir gana iespaidīga vēsture – nams celts kā "Intūrista" pansionāts, un tur padomju gados atpūtušies gan politiskās elites pārstāvji, gan labākie sportisti un kultūras personības, kosmonauti un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!