Foto: Vida Press
Nedēļas sākumā Losandželosā tika pasniegtas "Zelta globusa" balvas, un par godu šim kinoindustrijas dzīvē svarīgajam notikumam virkne šovbiznesa lēdiju varēja redzēt īpaši krāšņos tēlos.

Pašā ceremonijā īpašu uzmanību izpelnījās aktrise Eva Longorija, kura ir pirmdzimtā dēliņa gaidībās.

Aktrise, sekojot neoficiāli noteiktajam "Zelta globusa" šī gada ģērbšanās stilam, bija izvēlējusies melnu tērpu. Viņas koptēlu gan atsvaidzināja atklātais dekoltē un šķēlums kleitas apakšdaļā, bet vieglais audums ļāva nojaust briestošā puncīša aprises.

Vienā no daudzajām "Zelta globusa" ballītēm, kas gan pirms, gan pēc ceremonijas notika Losandželosā, nepamanīta nepalika arī modele Krisija Teigena, kura savam vīram mūziķim Džonam Ledžendam gatavojas dāvāt otru bērnu.

Viņa svinīgajam pasākumam bija izvēlējusies neparastas faktūras gaišu tērpu, ko papildināja mirdzoši izšuvumi un spalvas.
Pirmo reizi plašākai sabiedrībai grūtnieces puncīti atrādīja arī austrāliešu modele Miranda Kerra, kura ir otrā bērniņa gaidībās. Viņa kādā no "Golden Globe" ballītēm līksmoja melnā tērpā, kas cieši piegulēja augumam un ļāva visiem novērtēt viņas vēderiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!