Foto: Instagram.com/kristygarett/

Daudzus šoruden satrieca vēsts, ka populārais vīriešu izdevums Playboy piedzīvos izmaiņas un no žurnāla lapaspusēm pazudīs plikās meitenes. Beidzot tapis zināms, kurai modelei būs tas gods iekļūt vēsturē kā pēdējam "zaķītim", kurš atkailinājies žurnālā.

Playboy sniedzis publisku paziņojumu, ka nākamā gada janvāra un februāra dubultnumurs būs pēdējais, kurā varēs skatīt ainiņas ar pusplikām daiļavām. Tapis zināms, ka šis atbildīgais pienākums, pozēt kailai un iezīmēt pikantēriju ēras beigas, uzticēts gruzīņu izcelsmes modelei Kristijai Garetai (attēlā).

Tiek vēstīts, ka 26 gadus vecajai Garetai, kura pasludināta par Playboy "Mis Februāri", izdevumā būs atvēlētas 12 lapaspuses. Žurnāls, kurā viņa pozē kaila, pārdošanā nonāks 11. decembrī.

Intervijā izdevumam New Yor Daily News gruzīnu daiļava atklājusi, ka viņa prot runāt sešās valodās un foto sesijai viņa piekritusi, jo uzskata, ka tā viņai palīdzēs veidot veiksmīgu modeles karjeru ASV.

"Es ļoti lepojos, ka man radās iespēja pozēt Playboy. Šis ir vēsturisks mirklis. Tas ir ļoti svarīgs un ikonisks notikums. Būt par pēdējo kailo "zaķīti" - tas vienlaicīgi liek man raudāt un ļoti priecāties," savu komentāru sniegusi modele, ar kuras Instagram foto blogu iespējams iepazīt šeit.

Savukārt žurnāla vāku rotās leģendārās aktrises un modeles Pamelas Andersones foto. Arī viņai janvāra un februāra dubultnumurā būs atvēlētas 12 lapaspuses ar krāšņiem un, protams, pikantiem kadriem.

Šī būs četrpadsmitā reize, kad Andersone parādījusies uz Playboy vāka, savukārt piecpadsmitā - kad viņa gozējusies žurnālā. Pirmo reizi viņas foto glancētā izdevuma vāku rotāja 1989. gadā - oktobra numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!