Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (attēlā) kļuvusi par aizvadītās nedēļas apspriestāko slavenību – sākumā žurnāls People nosauca viņu par skaistāko sievieti pasaulē, bet nedēļas otrajā pusē viņa likusi par sevi runāt īpatnējās kleitas dēļ.

Dizainera Antonio Berardi "kailajā" kleitā ar caurspīdīgajiem šķēlumiem viņa publiku pārsteidza, ierodoties uz filmas Dzelzs vīrs 3 pirmizrādi Losandželosā, taču drīz vien pati atzina, ka esot nedaudz pārcentusies.

"Tas bija pilnīgs murgs. Es gatavojos šovam un pēdējā brīdī nolēmu neuzvilkt apakšveļu. Tobrīd, protams, nedomāju, ka par to stāstīšu televīzijā. Vienas dienas laikā no pašas skaistākās kļuvu par pašu nīstāko," Elenas Dedženeresas sarunu šovā teica Paltrova.

Savukārt pats kleitas autors Berardi par sevi ir sajūsmā un izteicies, ka aktrise nodemonstrējusi augstāko klasi.

"Gvineta spēja atrast vidusceļu starp glamūru un modernismu - viņa izdarīja tā, ka šī kleita jau kļuvusi par ikonu. Man pašam ļoti patīk caurspīdīgie ielaidumi pa malām, jo tie ļauj vaļu fantāzijai, kā arī bez jebkāda mājiena uz vulgaritāti iemieso patiesu jutekliskumu," dizaineris stāstījis žurnālam Grazia.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!