Foto: Vida Press

Gada sākumā pasauli pāršalca vēsts, ka tiek pārdots leģendārais "Playboy" savrupnams Losandželosā. Jūnijā tam atradās pircējs, taču tagad tapis zināms, ka miljoniem ASV dolāru vērtais darījums izgāzies.

Interesi par 1927. gadā celto villu izrādīja "Playboy" impērijas radītāja Hjū Hefnera kaimiņš – 32 gadus vecais Darens Metropuls, grieķu izcelsmes amerikāņu miljardiera Dīna Metropula dēls.

Savrupnama cena bija 200 miljoni ASV dolāru, un miljardiera dēls žurnālam "The Wall Street Journal" jūnijā apstiprināja, ka jūtas patiesi priviliģēts kļūt par īpašuma jauno saimnieku.

Tiesa, tenku portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka darījums izgāzies. Savrupnams tuvākajā laikā atkal oficiāli tiks izlikts pārdošanā un tam meklēs jaunu saimnieku, jo Metropuls nav bijis mierā ar Hefnera noteikumiem.

Šobrīd 90 gadus vecais Hjū noteicis, ka jaunajam īpašniekam savrupnams nāks komplektā ar viņu. Proti, Hefners vēlas savus atlikušos mūža gadus pavadīt villā. Pieeja viņa guļamistabai un dažām citām apdzīvotajām telpām būtu stingri aizliegta.

Miljardieris ar to neesot bijis mierā, jo viņš vēlējies veikt vērienīgus pārbūves un atjaunošanas darbus, savukārt liegums piekļūt atsevišķām telpām pamatīgi traucētu īstenot grandiozos plānus.

TMZ vēsta, ka kaulēšanās notikusi vairāku nedēļu garumā. Abas iesaistītās puses piedāvājušas neskaitāmas darījuma versijas, taču kopsaucējs neesot atrasts.

Darījumam pietuvināta persona izdevumam pastāstījusi, ka drīzumā tiks izplatīts oficiāls paziņojums, ka savrupnams joprojām meklē jaunu saimnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!