Foto: Vida Press

Nauda un slava paver neierobežotas iespējas īstenot savus nepiepildītos sapņus, un to izmantojusi arī Playboy bosa un dibinātāja Hjū Hefnera sieva Kristela (attēlā pa labi), kas, pateicoties vīra bagātībai un stāvoklim sabiedrībā, nesen kļuvusi par dīdžejmeiteni.

27 gadus vecā Kristela savu karjeru sāka kā viena no prestižā izdevuma Playboy modelēm, un drīz vien viņai izdevās iekarot ne tikai izdevuma lasītāju, bet arī paša Hefnera simpātijas, un starp abiem izveidojās romantiskas attiecības.

Hefners, kuram šonedēļ apritēs 88 gadi, ar Kristela ir kopā jau vairākus gadus, un laika gaitā pāris ir vairākas reizes šķīries un atkal sagājis kopā, bet 2012. gada 31. decembrī abi mīlnieki beidzot apprecējās. Šī ir Playboy bosa trešā laulība.

Hefners vienmēr bijis ļoti dāsns ne tikai pret savām sievām, bet arī Playboy iecienītākajām un slavenākajām modelēm, un savu devīgo un laipno dabu viņš vairākkārt apliecinājis arī mīļotajai Kristālai.

Kopš Kristela kļuvusi par Hefnera kundzi, viņas dzīvē notikušas nelielas izmaiņas - pievilcīgās blondīnes pamatdarbs vairs nav pozēšana kailai, tā vietā viņa kļuvusi par sabiedrības dāmu ar dažādiem talantiem, un jauniete sevi dēvē ne tikai par dziedātāju un TV "seju", bet arī dīdžejmeiteni.

Dīdžejošanas prasmes Kristela vairākkārt atrādījusi dažādos slavenību burziņos, un nesen savu mūzikas gaumi viņa demonstrēja Lasvegasā, kur Hard Rock viesnīcas rīkotajā baseina ballītē parūpējās par jestriem deju ritmiem. Lieki teikt, ka diskžokeja pienākumus efektīgā blondīne veica, tērpusies bikini.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!