Foto: Scanpix

Kamēr Latvijas publiku ar kārdinošiem tērpiem provocē aktrise Dārta Daneviča, pasaules mērogā tērpi ir vēl pikantāki, un šoreiz ar ļoti atklātu dekoltē ir izcēlusies 39 gadus vecā vācu supermodele Heidija Klūma (attēlā).

Uz "Oskaru" pasniegšanas ceremoniju viņa gan nebija ieradusies, taču uz tradicionālo pasākumu, kas pēc tā seko - Eltona Džona rīkoto AIDS fonda pasākumu - viņa atnāca, kļūdama par vakara lielāko zvaigzni.

Uz 21. ikgadējo mūziķa Eltona Džona rīkoto pasākumu (21st Annual Elton John AIDS Foundation's Oscar Viewing Party) bija ieradusies virkne pasaules mēroga šovbiznesa zvaigžņu, taču fotogrāfi visaizrautīgāk knipsēja tieši Klūmu.

Modele uz pasākumu bija ieradusies dizainera Džuliena Makdonalda zeltītā, art deco inspirētā tērpā ar ļoti dziļu dekoltē, ka no tā gandrīz vēlās ārā Klūmas tvirtās krūtis.

Tā kā Klūma skaidri apzinājās, kādu efektu radīs sabiedrībā, viņa visu vakaru smaidīga labprāt pozēja fotogrāfiem, bet ārvalstu mediji nebeidz slavēt modeles krāšņo tērpu un uzdrīkstēšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!