Foto: Buzzfoto
Amerikāņu dziedātāja un aktrise Hilarija Dafa (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē ar savu klātbūtni ne tikai atbalstīja kādu labdarības pasākumu, bet arī pirmo reizi plašākai sabiedrībai atrādīja savu grūtnieces puncīti.

Sestdien, 10. decembrī, populārā šovbiznesa pārstāve apmeklēja Kalifornijā notiekošo aktīva dzīvesveida apģērba zīmola Danskin rīkotu labdarības pasākumu Move for Change, kura laikā pievilcīgā topošā māmiņa arī labprāt pozēja preses fotogrāfiem.

24 gadus vecā Hilarija ir precējusies ar hokejistu, NHL kluba Pittsburg Penguins spēlētāju Maiku Komriju, un abi topošie vecāki intervijās nav slēpuši, ka ar lielu satraukumu gaida pasaulē ierodamies mazo dzīvībiņu.

Par to, ka viņa ir pirmdzimtā gaidībās, šī gada augustā sabiedrību informēja pati aktrise, sociālajos tīklos izplatot ne tikai priecīgo paziņojumu, bet arī pirms gada notikušo kāzu fotogrāfijas.

Hilarija Dafa jau kopš desmit gadu vecuma filmējusies lielākoties dažādās komēdijās, taču pasaules slavu viņa iemantoja ar jauniešu mūziklu The Lizzie McGuire Movie, kurā viņa spēlēja galveno lomu. Lai gan šī loma viņai atnesa ne tikai slavu, bet arī vairāku miljonu lielus ienākumus, šī ir salīdzinoši neliela summa, jo Komrijs ir aptuveni pusmiljarda ASV dolāru mantinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!