Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Nu jau trīs gadus mirušā "Playboy" impērijas dibinātāja Hjū Hefnera atraitne ļāvusies jaunai mīlestībai, kas jau iegājusi nopietnu attiecību stadijā.

34 gadus vecā Kristela Hefnere (iepriekš uzvārdā Harisa) nodibinājusi attiecības ar 32 gadus veco Nātanu Levi.

Abu attiecības pārgājušas nopietnākā gultnē, jo Kristela savu jauno draugu nupat iepazīstinājusi ar savu māti Lī Lovitu, kurai Kristelas dzīvē ir būtiskākā cilvēka loma, vēsta tabloīds "The Sun".

Visi kopā atzīmējuši modeles mātes 69. dzimšanas dienu, un māte jauno cilvēku atzinusi par labu esam savai meitai. Dāvanā Kristela un Nātans pasniedza nelielu jahtu.

Modele un žurnāla "Playboy" 2009. gada decembra mēneša meitene Kristela nu jau trīs gadus ir atraitne. Viņas vīrs Hjū Hefners devās mūžībā 91 gada vecumā.

Kristela bija Hefnera trešā sieva – abu laulība ilga no 2012. gada līdz pat magnāta nāvei. Pāris sāka tikties 2009. gadā, pēc trim gadiem Hefners bildināja par sevi sešdesmit gadus jaunāko skaistuli. Bildinājumu viņa pieņēma, bet piecas dienas pirms noliktā datuma kāzas atcēla. Taču tās tomēr tika dzertas 2012. gadā, kad Hefneram bija 86 gadi.

Pāra attiecības bija visai versmainas. Kristelas vārds tabloīdus nepameta arī pēc Hefnera došanās mūžībā. Lai gan viņas vārds nebija iekļauts Hefnera testamentā, gluži bešā jaunā sieviete tomēr nepalika – viņai tika 5 miljoni ASV dolāru, kas bija "atrunāti" laulības līgumā, kā arī savrupnams Holivudā ar četrām guļamistabām, piecām vannasistabām un baseinu.

Hefnera mantojums, kas viņa mūža nogalē bija vērts aptuveni 43 miljonus ASV dolāru, tika sadalīts starp viņa četriem bērniem. Daļa naudas tika ziedota arī Dienvidkalifornijas Universitātei un vairākām labdarības organizācijām.

Hefners mūžībā devās 91 gada vecumā. Hefnera nāves iemesls bija sirds apstāšanās un vīrieša miršanas apliecībā bija norādīts, ka viņam bijusi asins saindēšanās. "Playboy" šefs mūža nogalē cīnījās ar dažādām veselības kaitēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!