Foto: Publicitātes foto
23. septembrī plkst. 21:35 pie "STV Pirmā!" un izklaides platformas Tet+ skatītājiem nonāks jauns iepazīšanās šovs "Mīla kemperī", kas lutinās kaislīgu attiecību cienītājus un savērps piparotas intrigas.

Jaunajā šovā 11 puiši un meitenes metīsies izaicinošā mīlas spēlē un dosies ceļojumā cauri visai Eiropai kemperos. Šova galvenais uzdevums – būt kopā ar savu otro pusīti un nokļūt galamērķī saulainajā Itālijā.

Viens pāris, kurš izrādīsies pats saskanīgākais, varēs izvēlēties – baudīt romantisku ceļojumu divatā vai naudu? Ko viņi izvēlēsies?

Dziedātāja, baikere, juriste, latino dejotājs, reperis, video operators, militārists – iepazīsti piedzīvojumiem un dēkām atvērtus drosminiekus, kuri gatavi mesties nezināmajā, lai atrastu savu īsto un vienīgo.

Dziedātāja Alise (23)
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Alise Haijima mīl ne tikai labu humoru, bet arī atklāj, ka viņas sirdi var iekarot par sevi pārliecināti puiši. Alise ir gatava ļauties piedzīvojumiem un kas zina, iespējams tieši šovā atrast savu īsto un vienīgo, kuru nebūs kauns parādīt arī mammai.

Baikere Elīna (27)
Foto: Publicitātes foto

Elīna aizraujas ar motosportu, bet pretējā dzimumā vispirms ievēro smaidu un apģērbu. Attiecībās viņa ir ļoti prasīga, tomēr mīļoto gatava lutināt un "nēsāt uz rokām." Lai arī šobrīd Elīna priekšroku dod restorānu maltītēm, viņa spriež, ka nākotnē varētu kļūt par izcilu mājsaimnieci.

Ugunsdrošības speciāliste Ivita (30)
Foto: Publicitātes foto

Darba aizsardzības un ugunsdrošības speciāliste Ivita pirms pieciem gadiem šķīrusies no sava dzīvesbiedra un nu ir gatava mesties jaunās attiecībās. Daiļava smej – tad, kad runa ir par attiecībām, par ugunsdrošību vairs nevarot būt ne runas. Džekus Ivita vispirms vērtē pēc raženā auguma – īstajam un vienīgajam jābūt vismaz 1,90 metrus garam, lai viņa var justies kā "maza pelīte".

Juriste Elīza (25)
Foto: Publicitātes foto

Elīza sevi raksturo kā ļoti foršu dāmu ar šarmantām acīm, kuras ieskauj koķeti garas skropstas. Lai iekarotu viņas sirdi, čalim jābūt atvērtam un brīvi domājošam jeb tādam, kurš spēj viņai "turēt līdzi" un nemulst, kad Elīza sāk runāt par cipīšiem jeb citplanētiešiem.

Studente Megija (19)
Foto: Publicitātes foto

Efektīgā blondīne jau septiņus mēnešus ir brīva no attiecībām un lūkojas pēc harizmātiska puiša, lai abi būtu uz "viena viļņa." Viņai ir svarīgi, lai puisis būtu gana jancīgs, būtu brīvs no laulību važām un viņa īpašumā ir auto – jo bez tā čaļiem uz viņu neesot ko cerēt.

Metālapstrādes eksperts Rūdolfs (23)
Foto: Publicitātes foto

Šķelmīgais Rūdolfs ikdienā nodarbojas ar metālapstrādi un stāsta ka spēj ne tikai cietus priekšmetus ātri padarīt mīkstus, bet arī sievietes. Lai iekarotu šī puiša sirdi, dāmai esot jābūt apveltītai ar noslēpumainu acu skatienu un seksīgu balsi.

Reperis Toms (25)
Foto: Publicitātes foto

Dumpīgais Toms prot ne tikai labi rīmēt, bet arī valdzināt sievietes. Viņš dievina meičas ar skaistu seju un pievilcīgiem apaļumiem.

Video operators Ronalds (35)
Foto: Publicitātes foto

Ronalds lieki laiku netērē, liek visas kārtis galdā un atklāj – to, vai sieviete ir skaista, viņš vislabprātāk novērtē tad, kad viņa gozējas kaila vīrieša priekšā. Ronalds runā atklātu valodu: ja dāmas rīcība viņam nepatiks, to pateiks tieši acīs.

Militārists Dāvids (31)
Foto: Publicitātes foto

Muskuļotais vīrietis sevi sauc par īstu karavīru, kurš nolēmis veidot ģimeni un gatavs "sašaut" visu dāmu sirdis. Sievietē viņš vispirms pievērš uzmanību runas veidam, bet par ideālu randiņu sauc tādu, kas noslēdzas ar "laimīgām beigām".

Priekšnieks Edžus (29)
Foto: Publicitātes foto

Edžus pārsteidz ar savu vienkāršību un šarmu, sakot, ka sievietes nevērtē pēc matu krāsas, bet gan personības. Vaicāts, vai ir gatavs iestūrēt arī laulības ostā, Edžus drosmīgi atbild - bijis gatavs jau vakar, jo tā dzīvē vajagot.

Latīņamerikas deju skolotājs Normunds (23)
Foto: Publicitātes foto
Normundam ir svarīgi, lai sieviete, pirms metas attiecībās, iemīl un ciena pati sevi. Viņa sirdsdāmai jāpiemīt inteliģencei un "raksturiņam".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!