Foto: Vida Press
Tas, ka britu dāmas un lēdijas ir kāras uz alkoholu, pierādījies vairākkārt, un šonedēļ to kārtējo reizi apstiprinājusi dažādu realitātes šovu dalībniece Mārnija Simpsone (attēlā pa labi), kura reibumā piedzīvojusi pamatīgu izgāšanos, nokrītot vēkšpēdus.

23 gadus vecā Mārnija Britu salās popularitāti iemantojusi kā viena no skandalozā šova Geordie Shore, kurā jaunieši dzer, ballējas un meņģējas, dalībniecēm, un fotogrāfi jau atkal viņu piefiksējuši pamatīgā žvingulī.

Mārnija dzīrojusi vienā no daudzajiem Londonas naktsklubiem, un daiļaviņa, iespējams, drusciņ pārcentusies ar kokteilīšu malkošanu. Viņai no klubiņa palīdzējušas iztenterēt divas draudzenītes, taču meiteņu atbalsts nav bijis gana spēcīgs, jo Simpsone nokritusi uz ietves.

Šo skatu iemūžinājuši arī fotogrāfi, taču tas, šķiet, iereibušo daiļaviņu pat ne mazdrusciņ nav satraucis - viņa gulējusi uz ielas vēkšpēdus un smējusies par piedzīvoto izgāšanos. Nav šaubu, ka viņu sajūsminājis arī fakts, ka vēlāk kritiens atspoguļots dažādos britu tabloīdos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!