Foto: Vida Press
Šovasar pārdošanā nonācis īpaši grezns savrupnams Losandželošā. Pievienoto vērtību tam piešķir fakts, ka nams pieder Holivudas spīdeklim Denisam Kveidam, kuru jau vairāk nekā divus gadus vieno romantiskas attiecības ar latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu.

Kā vēsta ārzemju mediji, greznais nams atrodas Saulrieta bulvārī, kur mitinās daudzas Holivudas superzvaigznes.

Īpašuma kopējā platība ir aptuveni 16 tūkstoši kvadrātmetru, savukārt skaistā savrupnama platība nedaudz pārsniedz sešus tūkstošus kvadrātmetru. Īpašuma cena – "nieka" 6,49 miljoni ASV dolāru.

Namā ir sešas guļamistabas, liels kabinets, preses telpa, milzīga dzīvojamā istaba un grezns kamīns. Savrupmājas dizains un izkārtojums ieturēts spāņu stilā.

Savukārt pagalmā ir peldbaseins, spa zona un augļukoku dārzs. Pie mājas ir izbūvēta automašīnu novietne, kurā var ietilpināt aptuveni desmit automašīnas.

Atgādinām, ka šopavasar tika oficiāli izšķirta Kveida 14 gadus ilgusī laulība ar viņa trešo sievu Kimberliju. Savukārt ar Santu, kura par viņu ir 32 gadus jaunāka, aktieris sāka satikties 2016. gadā.

Santa, kura ir dzimusi Monreālā, savulaik bija precējusies ar uzņēmēju no Ekvadoras, un vienmēr modrais izdevums "Radar Online" 2016. gada rudenī vēstīja, ka tieši Kveida dēļ viņas laulība izjukusi. Anonīms avots zināja stāstīt, ka viņas laulībā pasaulē nākušas divas meitiņas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!