Foto: Privātais arhīvs
Šķiras "radiogeiša", ētera personība Ieva Adamss un uzņēmējs Arnis Lejiņš. Pāris jau pērn dalījuši kopīgo mantu un domājuši par šķiršanos, taču pandēmijas dēļ šo soli atlika. Nu laulība cietusi fiasko pavisam, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Adamss "Privātajai Dzīvei" atklāj, ka savā desmit gadus ilgušajā laulībā nav labi jutusies jau pēdējos sešus gadus. Pandēmijas laikā Arnis Lejiņš tomēr vēlreiz kritis sievas ceļos un atkal uzvilcis pirkstā laulības gredzenu, taču nu abi faktiski ir izšķīrušies.

Kā skaidro Adamss, tas noticis tāpēc, ka abiem esot atšķirīgas intereses un vērtības. "Kad sagājām kopā, es vēl biju trakulību pilna, gribējās mesties dzīves virpulī un baudīt visu, ko var un nevar. Šajā ziņā mums kādu laiku abiem lieliski saskanēja – brīnišķīgi ceļojumi, traki tusiņi, restorāni, seriālu maratoni mājās līdz rītam... Līdz es sajutos strupceļā – nu, bet kas tālāk? Emocionāli un fiziski jutos arvien sliktāk, mēģināju runāt par savām sajūtām ar vīru, taču veltīgi," skaidro Ieva.

Viņa teic, ka izvēlējusies dzīvot, nevis "degradēt". Viss kopā sievietē esot radījis bezdibeni, no kura viņa kārpījusies ārā gadiem ilgi. Tagad Adamss jūtas šķiršanos pārdzīvojusi. Jaunas attiecības viņa nemeklē, bet gatavojas tām kā negaidītai dāvanai.

Oficiāli Adamss un Lejiņš šķiršanās dokumentus kārtos tad, kad tiks pārdots viņu sešu istabu dzīvoklis Rīgas centrā. Tā cena: 300 000 eiro. Tas ir abu kopīpašums, kur pāris arī dzīvo kā kaimiņi, katrs nosedzot pusi tā izdevumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!