Foto: F64

Sabiedrisko attiecību speciāliste, žurnāliste un pasniedzēja Ieva Adamss (attēlā) pauž brīvu attieksmi pret dažādām plastiskajām operācijām un skaistuma uzlabošanas metodēm, un arī viņa pati labprāt nākotnē palielinātu lūpas.

"Ja tas ir patiešām nepieciešams, tad kāpēc lai to nedarītu? Lai justos nelaimīgi un nožēlojami ik dienas? Pagaidām es pati lietoju tikai vienkāršus, ikdienišķus dabiskās kosmētikas līdzekļus, taču tas nenozīmē, ka nepieciešamības gadījumā atteiktos no plastiskās ķirurģijas priekšrocībām. Bet tikai nopietnas nepieciešamības gadījumā!

Pieļauju, ka nākotnē varētu mazliet palielināt lūpas. Ar gadiem āda kļūst aizvien plānāka, turklāt, daba jau tā nav man piešķīrusi lielas lūpas. Kad man šķitīs, ka pienācis īstais brīdis, vērsīšos pie speciālista.

Medicīna un skaistumkopšana ir attīstījusies tik tālu, ka to visu ir iespējams labot," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Ieva.

Adamss jau izpētījusi, kā un ar ko tiek veiktas lūpu palielināšanas procedūras. Vēl palicis tikai viens - nobriest to izdarīt.

"Lūpās netiek ievietots silikons vai implanti. Procedūra nav uz visu mūžu, un tā nenodara veselībai ļaunumu, ja tiek veikta saprāta robežās. Šīs saprāta robežas palīdzēs noteikt arī labs kosmetologs, kura mērķis nav par katru cenu piepelnīties, bet patiesi un ilgtermiņā rūpēties par saviem klientiem. Man palaimējies tādu speciālisti atrast, tadēļ zinu, ka nenodarīšu sev pāri.

Pazīstu kādu lielisku kosmetoloģi, pie kuras mēdzu doties. Esam ar viņu runājušas par lūpu palielināšanas procedūru. Skaistumkopšanas speciāliste stāstīja, ka bieži redz meitenes, kurām ir ļoti rūpīgi veikta lūpu korekcija un rezultāts ir skaists.

Protams, ne mazums ir arī tādu sieviešu, kurām procedūra nav bijusi veiksmīga, taču es savu speciālistu esmu atradusi un nav no kā baidīties. Par šādām lietām ir jārunā, un tas nav nekas slēpjams," piebilst Adamss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!