Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāja Enrikes Iglesiasa un tenisistes Annas Kurņikovas trešais bērns nosaukts krieviskā vārdā.

Nesen dzimusī meitenīte nosaukta par Mašu. Vārds 'Maša' krievu valodā eksistē tikai kā pamazināmā forma sieviešu vārdam 'Marija', bet ne pats par sevi kā personvārda vienība.

Iglesiass sniedzis interviju Krievijas medijam Lenta.ru, sarunā apliecinot, ka meita ir Maša.

"Tā bija Annas izvēle, un man šīs vārds ļoti patīk. Ar Annas palīdzību arī pats mācos krievu valodu, šo to jau saprotu," skaidro dziedātājs, piebilstot, ka mājās ģimene runā trijās valodās – spāniski, krieviski un angliski.

Dziedātājs cer, ka šo triju valodu prasme bērniem lieti noderēs tālākā dzīvē. Pāris audzina trīs gadus vecus dvīņus – Nikolasu un Lūsiju.

Maša piedzima šī gada 30. janvārī un, kā atklāja Iglesiass, trešais bērns ģimenē nebija plānots. "Pēc dvīņu nākšanas pasaulē mēs ar Annu vienojāmies, ka kaut kad nākotnē gribēsim vēl bērnus, taču laiku speciāli neplānojām. Viss notika pats no sevis, un šobrīd esmu absolūti laimīgs," teic triju bērnu tēvs.

44 gadus vecais Iglesiass ar krievu tenisisti Annu Kurņikovu sāka satikties 2001. gadā, kad abi iepazinās dziedātāja klipa filmēšanā.

Savu privāto dzīvi abi centušies turēt maksimālā slepenībā, proti, neviens īsti nezina, vai pāris ir juridiski precējies. Taču Mašas piedzimšanu abi ļoti dāsni izrādījuši sociālajos tīklos.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on Feb 13, 2020 at 10:27am PST

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Feb 13, 2020 at 10:13am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!