Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Miljardiera, kompānijas "SpaceX" dibinātāja Īlona Maska bijusī draudzene dziedātāja Graimsa (Grimes) savus vairāk nekā divus miljonus sekotājus "Instagram" tīklā negaidīti pārsteigusi ar... grūtnieces tēlu.

33 gadus vecā dziedātāja otrdien instagramā ievietojusi attēlu, kas ASV tabloīdiem liek uzdot retorisku jautājumu: vai tas būtu jāsaprot kā mājiens par otro grūtniecību? Retorisks šis jautājums ir tāpēc, ka Graimsa nav sniegusi nekādus paskaidrojumus šī attēla kontekstā.

Stilizētā animācijā viņa redzama ar grūtnieces vēderu, lai gan nav nekādu ziņu, ka viņa būtu uzsākusi jaunas attiecības. Graimsai instagramā seko 2,2 miljoni interesentu, un māksliniece nav atbildējusi uz simtiem jautājumu, kā arī vispār viesusi kādu skaidrību šāda vēstījuma izvēlei. Dziedātāja nav atbildējusi arī uz ietekmīgā tabloīda "Page Six" jautājumiem.

Kā zināms, šā gada septembrī vizionārs Masks pavēstīja, ka abu attiecības ir faktiski beigušās, viņi dzīvo dažādās pilsētās.

"Mēs esam pašķīrušies, bet joprojām mīlam viens otru un bieži satiekamies," pēcāk teica Masks. Nebūdami precējušies, viņi 2020. gadā kļuva par vecākiem zēnam, kuru nosauca par X Æ A-Xii.

50 gadus vecajam Maskam kopumā ir septiņi bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!