Foto: AP/Scanpix/LETA
Miljardiera, kompānijas "SpaceX" dibinātāja Īlona Maska bijusī draudzene dziedātāja Graimsa (Grimes) savā jaunākajā skaņdarbā, iespējams, norāda uz iemesliem, kāpēc izjukušas viņas un uzņēmēja attiecības. Dziesmas nosaukums: "Player of Games" jeb "Spēlmanis".

33 gadus vecā dziedātāja plašākai publikai nodevusi jauno dziesmu un tajā saskatāmi vairāki smalki mājieni par iespējamiem šķiršanās iemesliem. Jau vēstījām, ka Graimsa un Masks pašķīrās šā gada septembrī pēc trīs gadu kopdzīves.

Dziesmā "Player of Games" dzirdami vārdi "esmu iemīlējusies visu laiku izcilākajā spēlmanī, bet spēles viņam vienmēr patīk vairāk par mani", kā arī "brauc nu prom uz auksto kosmosa plašumu, pat mīlestība tevi nevar noturēt savā vietā".

Graimsa devusi mājienus, ka Masks ir pārlieku aizrautīgs "geimeris" jeb datorspēļu fanāts. To, ka datorspēles viņam ir īpaši tuvas, 50 gadus vecais miljardieris nekad arī nav slēpis, vēl vairāk – pirms kļūšanas par miljonāru viņš 27 gadu vecumā veidoja videospēles. Īpaši tuvs Maskam ir militārās zinātniskās fantastikas spēles.

Iepriekš par ģimenes izjukšanas iemesliem Masks minēja savu darbu, kas paredz ilgstošu būšanu prom no mājām Losandželosā. Viņš pats pārdevis visus savus nekustamos īpašumus un apmeties nelielā mājiņā Teksasā, blakus "SpaceX" rūpnīcai.

Graimsas un Maska savienībā pasaulē nācis dēls, kuram dots vārds X Æ A-12, bet vieglākas izrunas dēļ puisēnu bieži dēvē par "Baby X". Pāris bija kopā trīs gadus, tā arī neapprecoties. X Æ A-12 ir Īlona Maska sestā atvase. "Teslas" vadītājs bijis precējies trīs reizes, no kurām divas reizes ar vienu un to pašu sievieti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!